2016 Champions Class

Speciaal voor 30-ers heeft Outstenders in 2016 een uitdagende mogelijkheid om jouw functioneren naar een volgend niveau te tillen.

2016 Champions Class

Door het werken met honderden 30-ers weten we dat deze groep een speciale dimensie kent.

En op basis daarvan weten we heel goed wat jou in de kern kan versterken en je ook daadwerkelijk een stap verder brengt in je carrière.

We hebben daarvan een fantastisch aanbod gemaakt met de volgende topics:

  • Je wordt communicatief zó sterk dat je mensen moeiteloos meeneemt
  • Je krijgt meer inzicht in jezelf en leert jezelf echt goed op de kaart te zetten
  • Je versterkt je basis voor je gedrag: zelfzekerheid en zelfvertrouwen
  • Je leert scherp en fris te blijven; ook als het tegenzit
  • Je leert de balans tussen werk en privé goed kiezen, bewaken én doorvoeren in je lifestyle

De werkwijze

We werken natuurlijk volgens de Outstenders principes:

  • Wij bieden aan, jij kiest accenten
  • We werken met groepsmeetings én met individuele meetings
  • We werken live, via skype én digitaal.

Zelfs jaren na deelname melden coachees en trainees de voordelen.

Lees hieronder wat trainees over ons zeggen:

Jan-Willem (43) Product Strategy & Application Centre Manager

Het is al weer even geleden, maar de tijd en energie die ik in deze training heb gestopt heb ik dubbel en dwars terug verdiend. Het heeft mij echt verder gebracht en nog elke dag pluk ik de voordelen van de communicatievaardigheden die ik tijdens de training heb opgedaan. Zowel als leidinggevende als in mijn communicatie met klanten”

Wim (37) Eigenaar bouwbedrijf

“Ik ben niet zo van de trainingen, maar deze training heeft mij veel opgeleverd. Ik ben beter in staat mijn bedrijf en mijn mensen te sturen, ook tijdens zwaar weer. De balans tussen werk en privé, die lastig is voor bijna elke ondernemer, kan ik goed bewaken zonder de focus te verliezen. “

Meer weten? 

In een vrijblijvend gesprek vertellen wij jou meer over de mogelijkheden van 2016 Champions Class. Tegen een zeer aantrekkelijk kennismakingsaanbod is dit traject de uitgelezen kans om kennis te maken met Outstenders en wat Outstenders voor jou, als organisatie of als medewerker, kan betekenen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31  6 46 15 16 12  of mail naar info@outstenders.nl. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen, klik dan hier.