Hoe werkt Outstenders nu eigenlijk?

Je hoeft niet naar een cursus of training…

Stap 1
Er is niks mis met jou of je functioneren. Je hoeft niet naar een cursus of een training. Integendeel! Je werkgever ziet het nodige in jou en stimuleert je professionele en persoonlijke groei. Als partner van Outstenders faciliteert je werkgever je dan ook met een development-package: Eén jaar begeleiding!

Wat maakt jou in de kern sterker?

Stap 2
Outstenders biedt je een ontwikkeltraject op maat; jouw maat! Zodat jij écht versterkt en groei realiseert. Blijvend!

Eerst en vooral ga je aan de slag om het traject op jouw maat te maken. Met input van je werkgever en jouw eigen reflectie ga je in gesprek met je Outstenders Coach. Samen werken jullie het traject uit waarbij jij het stuur in handen hebt en houdt.

Meteen aan de slag

Stap 3
Je kunt direct aan de slag. Met jouw persoonlijke inlogcode heb je toegang tot E-notes en oefeningen die ondergebracht zijn in 8 focusgebieden. Zelf kiezen en zelf trainen.
Je krijgt een persoonlijke coach die je helpt en o.a. uitleg geeft waar nodig zodat je het optimale haalt uit deze zelftraining. Elke 6 weken hebben jullie uitgebreid Skype-contact, zodat je de deur niet uit hoeft en ook in de avond kunt afspreken.

Wat versterkt jou het meest?

Stap 4
Samen met je coach bekijk je wat -gelet op je traject- het meest bijdraagt aan je ontwikkeling. Dat kan deelname aan Outstenders workshops of inspiratiemeetings zijn. Of extra zelftraining met behulp van E-books, podcasts of webinars; dan wel verdiepende individuele coaching. Met name onze expertise op het gebied van Mental Coaching biedt hiertoe een zeer waardevolle toevoeging. Zo bouw je zelf aan een voor jou passend traject.

Je coach houdt je scherp, geeft aanvullende oefeningen en waar wenselijk opdrachten. Wel zo gemakkelijk dat je steeds een professional aan je zijde hebt.

Show the grow!

Stap 5
Je hebt een gedegen analyse gemaakt, je bent volop aan de slag gegaan met jouw traject en je hebt resultaten geboekt. Dan is het ook goed dit te kunnen laten zien! Daarom besteden we de laatste 3 maanden aandacht aan implementatie; toepassen in de praktijk. Zodat je echt verzekerd bent “dat je het kunt” en dat je groei ook door je werkgever gezien wordt. Jullie plukken allebei de vruchten van je investering. Ook in deze periode blijft je Outstenders Coach aanwezig. Wil je nog versterken: je kunt nog aan alle activiteiten deelnemen. We stoppen niet voordat we de finale check van je traject en progressie hebben gemaakt.

Let op:

Outstenders heeft meerdere packages; gericht op specifieke doelgroepen.
Bijvoorbeeld “Met ambitie duurzaam functioneren” voor de doelgroep vanaf ca. 50 jaar. Deze packages bieden meer én gerichte ontwikkelmogelijkheden en activiteiten.